RH Forum
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Uvjeti korištenja na koje ste pristali registracijom

Go down

Uvjeti korištenja na koje ste pristali registracijom Empty Uvjeti korištenja na koje ste pristali registracijom

Postaj by Admin čet 25 oľu 2010, 11:52

Dobrodošli na RH Forum!

RH Forum je hrvatski forum i mjesto na kojem ljudi dnevno razmjenjuju mišljenja i sudjeluju u zanimljivim raspravama. Registracija na RH Forum je besplatna, kao i samo sudjelovanje na Forumu. Nadamo se ćete ovdje pronaći mjesto na koje ćete se rado vraćati.

Kako bismo na Forumu održali red i diskusije na prihvatljivom nivou, molimo Vas da se pridržavate pravila. Na Forumu je zabranjeno:
-Kršenje zakona Republike Hrvatske (posebno Vam skrećemo pažnju na pozivanje na mržnju ili diskriminaciju, opravdavanje ili veličanje kaznenih dijela, kršenje autorskih prava, te pedofiliju, mučenje životinja i sl.)
-Postanje nepotrebnih i nepoželjnih informacija, informacija nevezanih za temu, postanje na način neprimjeren forumu ili postanje na način koji smanjuje čitljivost foruma (uključuje i neprimjerene naslove i sigove)
-Ometanje rada uredništva Foruma (ignoriranje upozorenja, vraćanje izbrisanih tekstova i sl.)
-Korištenje klonova dok Vam bilo koji korisnički račun ima zabranjen pristup Forumu (ban) ili korištenje više korisničkih računa na način koji zbunjuje ostale korisnike (raspravljanje na istoj temi s više nickova, slaganje s vlastitim argumentima...)
-Vrijeđanje sugovornika, namjerno provociranje svađe na osobnom nivou, nekonstruktivnih nacionalnih, vjerskih i sličnih sukoba (trollanje)
-Objavljivanje privatnih podataka drugih forumaša
-Objavljivanje privatnih poruka

Svi postovi su mišljenja njihovih autora, a ne vlasnika RH Foruma. Oni se ne mogu smatrati odgovornima za njihov sadržaj. Uredništvo RH Foruma radi na tome da se nedozvoljeni postovi sankcioniraju, no možda će neke postove predvidjeti ili ih neće uočiti na vrijeme. Molimo Vas da imate razumijevanja.

Sami kreirate nivo anonimnosti na RH Forumu. Uredništvo RH Foruma se obvezuje da će držati tajnima sve Vaše podatke koje ne želite objaviti. Jedina iznimka je policijski ili sudski nalog po kojem smo dužni dati na uvid IP adresu korisnika nad kojim je u tijeku istražni postupak.

Urednici RH Foruma imaju pravo brisati, promijeniti, premjestiti ili izbrisati svaki post ili temu za koju smatraju da krši pravila ili je zbog nekog drugog razloga suvišna. Vaš korisnički račun može biti promijenjen ili uklonjen s RH Foruma ako uredništvo RH Foruma odluči da je takva akcija opravdana. Ova se pravila mogu promijeniti u bilo kojem trenutku bez prethodne najave.

Ako se slažete s ovim pravilima, možete nastaviti s registracijom. Ukoliko vam ona nisu prihvatljiva i ne želite ih poštivati, klikom na ovaj link vraćate se na naslovnu stranicu RH Foruma [You must be registered and logged in to see this link.] . Zahvaljujemo Vam na pažnji i želimo vam ugodan boravak na RH Forumu!

Admin
Admin

Broj postova : 68
Reputacija : 10
Join date : 23.03.2010

http://forum.rh-forum.com

[Vrh] Go down

[Vrh]


 
Permissions in this forum:
Ne moľeą odgovarati na postove.