AdSense - sve vezano uz AdSense zaradu
4 posters
Stranica 1 / 1.
AdSense - sve vezano uz AdSense zaradu
Glavna tema za raspravu, pitanja, probleme u vezi najbolje PPC zarade.
Re: AdSense - sve vezano uz AdSense zaradu
Pozdrav svima.
Zainteresirao sam se za internet zaradu putem AdSensa. Samo napraviš stranicu, staviš oglase i gledaš kako ti zarada raste.
Samo čuo sam da su strani oglasi bolje plaćeni nego naši. Je li to istina?
Zainteresirao sam se za internet zaradu putem AdSensa. Samo napraviš stranicu, staviš oglase i gledaš kako ti zarada raste.
Samo čuo sam da su strani oglasi bolje plaćeni nego naši. Je li to istina?
sparta- Broj postova : 2
Reputacija : 0
sparta je napisao/la:Pozdrav svima.
Da je bar tako. Onda bi odavno svi ostavili svoje poslove i prebacili se na zaradu putem AdSensa
sparta je napisao/la:Samo čuo sam da su strani oglasi bolje plaćeni nego naši. Je li to istina?
Istina je da ako imaš stranicu na engleskom jeziku da češ imati veću zaradu nego sa hrvatskom stranicom. Naravno ako ti je broj posjeta približno isti. Razlog tome je što strani oglašivači izdvajaju veće količine novca po kliku nego domaći.
Jucer sam poslao zahtjev za AdSense racunom. Da li netko zna kada bi mogao ocekivati odgovor?
sparta- Broj postova : 2
Reputacija : 0
Ovisi. Možeš čekati par dana ili par tjedana. Neki su čekali i po par mjeseci. Moja preporuka ti je da napraviš blog na blogspot.com i prijaviš se za AdSense putem njega.
Meni je bio račun odobren odmah sljedeći dan.
Meni je bio račun odobren odmah sljedeći dan.
Fenix- Broj postova : 9
Reputacija : 4
Zanima me da li mogu staviti AdSense na stranicu na kojoj već imam druge oglase (tipa etarget) i affiliate oglase?
King Kobra- Broj postova : 4
Reputacija : 1
Stranica 1 / 1.